Vill du bli en del av vårt team?

Vi söker robotsvetsare
 

Om tjänsten

Helge Nyberg AB i Ulricehamn fortsätter att expandera och vi rekryterar nu därför en robotsvetsare. 

Vi söker dig som är en duktig robotsvetsare. Hos oss får du chansen att bidra till att leverera specialiserade produkter med mycket hög kvalité till slutkund. När du arbetar som robotsvetsare kommer du att köra en av företagets svetsrobotar av märket Yaskawa Motoman. I dina arbetsuppgifter kommer det att ingå ställ, justering och programmering. Andra vanligt förekommande verkstadsarbeten så som borrning, kapning och slipning ingår också i tjänsten. 

Du som söker har ett brett tekniskt kunnande, är kvalitetsmedveten och har förmågan att granska ditt arbete. Du har med fördel gått en industriteknisk utbildning sedan tidigare och arbetat som robotsvetsare i några år. Du har med dig grundläggande kunskaper inom svets, framför allt inom MIG/MAG, vilket gör att du med lätthet kan göra efterkontroller samt bedöma svetsarnas kvalité. Vidare har du goda kunskaper i ritningsläsning. Truckkort för A- och B-truckar är meriterande. 

Du som person tycker om att arbeta praktiskt och har ett stort tekniskt intresse. Du är noggrann i ditt arbete och lämnar alltid ett gott resultat efter dig. Du trivs med att lära dig nya saker, du tar till dig ny information lätt och tycker om att komma fram till den bästa lösningen tillsammans med dina kollegor. Att arbeta i team ser du som en fördel, även om du mestadels kommer att arbeta självständigt. Helge Nyberg AB erbjuder en omväxlande tjänst och möjligheten att utvecklas i ett företag med en stark framtidstro och utveckling.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med First Personalpartner. Vid eventuella frågor om tjänsten, kontakta Linda Carlsson via mail linda@firstpersonal.se eller tel 0722-35 11 29. För att läsa mer om tjänsten och skicka in din ansökan, besök www.firstpersonal.se

Om Helge Nyberg AB

Sedan 1958 utvecklar och tillverkar Helge Nyberg AB i Ulricehamn vagnar och lätta eltruckar under namnet Ergobjörn. Som specialister på intern materialhantering förenklar och kostnadseffektiviserar vi lager och logistik för bland annat bil- och tillverkningsindustri, orderplock, e-handel och sjukvård. Vi levererar produkter till över 60 länder och Europa är vår huvudmaknad.