Helge Nyberg AB i världen

Idag är vi en internationell aktör med kunder i över 60 länder. Vi ägs av Helges son Björn Nyberg och vår historia är levande på många sätt. Vi tänker som vi gjorde då - kunden i centrum och en utveckling som övervägande styrs utifrån marknadens behov.

Vårt standardiserade utbud av vagnar erbjuds via stora katalogbolag i hela Europa. Vår samarbetspartner sedan många år tillbaka, Toyota Material Handling, är världens största företag inom materialhantering och det företag vars moder i grunden myntade begreppet Lean. Våra lösningar är en del av deras sortiment.
Vårt huvudkontor med utveckling och tillverkning ligger i Sverige och vi har säljkontor i Tyskland och HongKong. Våra egna säljkonsulter i Sverige och Tyskland, hjälper både våra partners och slutkunder att hitta de bästa och mest smarta lösningarna för intern materialhantering. Som specialister vill vi erbjuda våra kunder ständigt högre effektivitet, bättre ergonomi och en positiv lönsamhetsutveckling.

Nöjda kunder genom åren

Autoliv    

 
  Autoliv är en av världens största koncerner avseende fordonssäkerhet. Till deras tillverkning installerade vi dragtruck 702 med vagntåg. Genom ett så kallat milkrun var 15:e minut försörjer tåget monteringen med material.
     
Blåkläder    

 
  Blåkläder har tillverkat arbetskläder i fem decennier. På deras centrallager för distribution till hela världen, sköts idag orderplocken med truck 713 och tre stycken olika typer av orderplocksvagnar.
     
DHL   När DHL, en av världens främsta tredjepartslogistiker, behövde en lösning för orderplock av bland annat CD och böcker till en av sina större kunder, valde man truck 709 med specialvagnar som är flexibla och justerbara till ordervolymen.
     
Volvo    
  Volvo behöver ingen närmre presentation. Med standardvagnar från Helge Nyberg transporteras material till monteringen för montage och sammansättning.
     
Yves Rocher    

 
  Franska postorderfirman Yves Rocher levererar kosmetika över hela världen och har lager som kräver hög effektivitet. Deras orderplock löste vi med vagnar med praktisk eldrift.
     
Scania    

 
  En av världens ledande tillverkare av lastbilar och bussar, Scania, valde satsplockvagnar från Helge Nyberg för att transportera material från lager till monteringsstationer.