Anpassa vagnen efter produkten

Våra vagnar ska fungera för plock av många olika typer av varor. Därför är vagnarna flexibla och lätta att anpassa efter produkt och behov. Här är några exempel på vagnslösningar som är framtagna för att möta kundernas specifika krav.

Skräddarsydd Lindex-lösning

Modekedjan Lindex använder vagnar som är skräddarsydda för högeffektivt plock. Vagnarna tar 20 order åt gången, och är försedda med gallerhyllor för att varorna inte ska bli smutsiga. Baktill på vagnarna finns det också utrymme för hängande plagg.

Storleken spelar roll på Stadium

Plockvagnarna hos Stadium har upp till 30 fack och är justerbara så att varor av olika typer och storlekar ska få plats – alltifrån skor till skidor. På de större plockvagnarna är det nedersta facket placerat en bit från golvet så den som plockar inte behöver böja sig. Även uppackningsvagnarna är ergonomiskt anpassade för att underlätta arbetet.

Långa plockvagnar på Ellos

Distanshandel innebär höga krav på effektivitet och ergonomi. E-handelsbolaget Ellos använder specialanpassade vagnar framtagna efter företagets olika behov. Bland annat har Helge Nyberg konstruerat en längre plockvagn åt Ellos, för transport av stora volymer av hängande plagg, framförallt kappor.

Ja, tack! Jag vill gärna ha uppdateringar från OPA.

Nyhetsmejlet innehåller trender, tips, lärdomar och insikter från Orderplocks-akademin.

Skicka