Noggrant förarbete med Yves Rocher.

Helge Nyberg levererade den första vagnen till Yves Rocher redan på 80-talet. Genom årens lopp har olika vagnar testats och levererats. Det långa samarbetet innebar ett bra förarbete för en smart och smidig utveckling av den senaste vagnen.

Mats Brafors är distributionschef på Yves Rocher. Han berättar:

– Tidigare plockade vi varorna i lådor och lyfte över dem till ett speciellt packbord för att sedan packa dem i slutemballaget. Det var en process med onödiga moment som inte var effektiv.

Yves Rocher ville göra hanteringen enklare och bollade därför olika idéer med Helge Nyberg. Under processen testades och provkördes nya vagnar för att hitta en lösning som både var effektiv och ergonomisk. Det långa samarbetet och det noggranna förarbetet resulterade i nya specialanpassade eldrivna vagnar. Den nya flexibla lösningen gjorde att den onödiga mellanstationen på packbordet försvann och att Yves Rocher kan packa direkt i slutemballaget.

– Vi är mycket nöjda med det långa samarbetet och den lyhördhet och innovationsvilja som präglar Helge Nyberg, avslutar Mats Brafors.

Ja, tack! Jag vill gärna ha uppdateringar från OPA.

Nyhetsmejlet innehåller trender, tips, lärdomar och insikter från Orderplocks-akademin.

Skicka