Integrerade systemlösningar

Snart handlar förhoppningsvis logistiken för de flesta av oss om att på bästa sätt transportera glass från kiosk till strand eller köttbit från kök till grill tur och retur. Men innan dess ett nyhetsbrev.
   Dessutom lovar vi att hålla vagnarna rullande även under sommaren. Det måste vi med tanke på hur mycket vi har att göra. Och vi gör det med glädje.

För fler och fler tycks ha upptäckt styrkan med Helge Nyberg. Att utveckla och tillverka högkvalitativa truckar och vagnar är visserligen en viktig del i vår affärsidé. Vår unikitet ligger emellertid i att vi alltid tänker in trucken eller vagnen i ett större system. Om en av våra mindre kunder exempelvis börjar växa och upptäcker att det vore funktionellt om deras manuella vagnar kunde lyftas eller dockas med en truck, har vi redan tänkt på det.

  
​Ergobjörn taxilösning är ett exempel på hur
vi tänker integration i ett system. Konceptet 
är utvecklat för produktioner som styrs 
mot effektiva milkruns.
 
I allt vi gör tänker vi integration i ett system. Rekommenderar vi produkter eller lösningar, gör vi det utifrån hur kundens verksamhet kan tänkas utvecklas. Vår intention är att förstå kundens behov innan de själva gör det. Med en lösning från Helge Nyberg ska man aldrig vara låst när ens verksamhet växer eller tar en annan riktning.

Med det sagt önskar jag dig en riktigt härlig sommar och semester. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 


CEO Peter Sprigg

Med en vy över sjön ett stenkast bort från Helge Nyberg AB önskar vi trevlig sommar. Är du på semester i närheten är du hjärtligt välkommen att besöka oss, vi har öppet hela sommaren. Efter en tur i fabriken där produktionen är i full gång, bjuder vi gärna på lunch nere vid sjön.