Vi möter våra kunders behov i vardagen

Det är bara att konstatera: Helge Nyberg går som tåget, om uttrycket tillåts. Allt fler upptäcker fördelarna med våra produkter och lösningar. Det är full fart i produktionen och  vi växer som bolag. Självklart väldigt roligt, men framförallt  ett tecken på att vi gör rätt. Att våra kunder är nöjda. Och nöjda kunder som fått lösningar som passar just dem, är målet för alla på Helge Nyberg.

En väg att nå målet ser du på bilden ovan. Foldrar med illustrationer på väl fungerande logistik i olika marknadssegment. Här känner alla som arbetar i branschen igen sig. I skrivande stund har vi foldrar för eCommerce & Order Picking, Health Care & Hospital och Industry & Manufacturing. Men inom kort också för Service & Support samt Automotive & Veichle. Foldrarna beskriver kortfattat vår specialistkompetens avseende såväl standard- som speciallösningar. Vi pekar på behov och funktioner där vi har de bästa totallösningarna. Det betyder att vi fortsätter vår satsning på att vara de verkliga specialisterna på lättare transportlösningar. Att vi lägger stor kraft på att möta våra kunder i deras verksamhet. I deras vardag med allt vad det innebär av logistik och krav.  

Vi är övertygade om att det är rätta vägen att gå när betydelsen  av enkel, effektiv och ergonomisk logistik bara ökar.
    Det är därför det är så glädjande att våra produktutvecklare har fullt upp, att tillverkningen har en produktion med full beläggning och att våra säljare möter  både gamla kunder med nya behov och nya kunder som fått upp ögonen för  vad vi kan göra för dem. 


Ibland händer det till och med att kunder återkommer till oss efter över fem decennier. Inte för att vagnarna vi levererade till dem i slutet av 50-talet är trasiga. Utan för att de behöver fler. Det säger också en del.Peter Sprigg
VD

 

Helge Nyberg gäst hos ToyotaToyota i Tjeckien har en stor och nöjd  kundkrets. Det visar man genom ett  bjuda in dem till Toyota Demo Days 2011. Här visar Toyota nyheter samt presenterar produkter och lösningar för framtiden. Som viktig samarbetspartner och del av framtidens lösningar är vi givetvis inbjudna för att visa vad Helge Nyberg kan göra för Toyotas kunder.

– Det blir allt tydligare att industrin söker efter de lösningar vi arbetar med; truck och vagnar. Därför är Toyota naturligtvis intresserade av att lyfta fram oss som en viktig partner på Toyota Demo Days. De lägger stort fokus på våra produkter, säger Peter Sprigg.