Lösningar för orderplock, E-handel och 3PL

Som specialist har vi utvecklat ett helhetskoncept som ger oändliga kombinationsmöjligheter. Självklart fungerar vagn och truck alldeles utmärkt var för sig, men tillsammans bildar de en av världens mest ergonomiska rullande arbetsplats. 

Film från Boråstapeter

Orderplocket, oavsett storlek, blir effektivt och ergonomiskt med en vagn indockad mot trucken. Det visar filmen från Boråstapeter på ett tydligt sätt.

Se även filmen om  hur picktrain-kopplingen mellan vagnar gör vändradien mindre och ytterligare förkortar gångavstånd för operatör.

Boråstapeter

Film från DHL

Också DHL använder våra lösningar för flexibiliteten och effektivitetens skull. 

Bilden ovan visar en av våra mest omtyckta lösningar. Där har vagnen en integrerad stege, som gör det enkelt att nå en höjd på upp till cirka 3,5 meter.

DHL

Film picktrainkoppling

Det minskade gångavståndet är den största fördelen med kopplingen. Det bidrar även till en högre kostnadseffektivitet eftersom det sparar tid.

Att tåget blir lätt att hantera och manövrera i smala gångar, visar filmen i länken.

Picktrain-koppling

Stayhard.se - manuellt orderplock inom E-handel

Stayhard, beläget i västra Sverige, erbjuder märkeskläder för män. Företaget grundades 2005 och är ett snabbväxande E-handelsföretag som även har fysiska butiker. 

Under 2012 har de fått fina utmärkelser, bland annat som årets digitala Gasell (Dagens Industri), årets tekniska lösning (Svensk handel) och Årets prestation (Nordic eCommerce Award).

Här rullar Ergobjörn vagnar från vårt produktområde, ”mängdorderplock för E-handelslösningar”, som ingår i vårt  Mailorder & Distribution-segment. 
I kommande nyhetsbrev dyker det upp ett kundcase, där du kan läsa mer om deras framgångssaga.

Väx tillsammans med oss och våra lösningar

Test


Vår Ergobjörn stegvagn passar för enkel och effektiv orderplockning. Hyllorna är slitstarka och tål upp till 150 kg  per styck. Att ha stegen med sig underlättar när hyllorna är lite högre upp.När antalet order ökar, ökar också behovet av en vagn som rymmer mer. För det ändamålet har vi en anpassningsbar vagn som är lämplig för att hantera plock. Hyllorna är steglöst ställbara i höjd och kan vara två eller fler beroende på storleken på de artiklar som plockas.För att ytterligare förenkla och effektivisera orderplock, har vi utvecklat speciella E-handelsvagnar. Vår styrka ligger i att vi kan tillmötesgå kundens behov och skapa en ergonomisk och kostnadseffektiv lösning.