Nu lanserar vi en ny generation Ergobjörntruckar!

Välkommen till morgondagens materialhantering och den nya Ergobjörn 700-serien. Helge Nyberg AB har utvecklat och tillverkat truckar och vagnar för intern materialhantering sedan 1958. Som specialist förenklar och effektiviserar vi lager, produktion och logistik för bland annat tillverkningsindustrin, sjukvård, flygplatser, tredjepartslogistik och e-handel.

Ergobjörn 700-serien är utvecklad för att vara intuitiv. Den är lättkörd och kul att köra, samt har en modern industriell teknik och design. Det är enkelt att integrera datorer och andra smarta tillbehör.

De ergonomiska lösningarna är klassledande. Tystare gång, bra översikt över både omgivning och reglage, extra lågt insteg, vibrationsdämpad plattform och bekvämt ryggstöd är några utmärkande egenskaper. Den nya trucklösningen har också 70% kraftigare motor än tidigare, vilket ger en längre körtid.

Läs mer här!

Global partner och distributör

Helge Nyberg ABs trucksortiment säljs även under namnet BT Movit N-Series av vår globala partner Toyota Material Handling.

BT Movit N-Series

Unika lösningar, smartare ergonomi och körglädje

Unika lösningar
SKAPAR ÖKAD FLEXIBILITET
Ergobjörn 700-serien är ett helhetskoncept med truck och tillhörande vagnsystem. Lösningarna bygger på klassiska Helge Nyberg-kvaliteter; maximal användarkomfort, trygga garantier samt kvalitet och driftsäkerhet i första rummet. Trucken är utvecklad för att vara intuitiv - en lättkörd och körglad upplevelse med modern industriell teknik och design. Det är enkelt att integrera datorer och andra smarta tillbehör.Smartare ergonomi
SPARAR PENGAR OCH PERSONAL

Ergobjörn 700-serien är en så kallad ren maskin. Ingen hydrualik, inget läckage av olja eller batterisyra. De ergonomiska lösningarna är också klassledande. Tystare gång, bra översikt över både omgivning och reglage, extra lågt insteg, vibrationsdämpad plattform och bekvämt ryggstöd är några utmärkande egenskaper.
Körglädje och hög...
ANVÄNDARVÄNLIGHET

Ergobjörn 700-serien har 70 procent kraftigare motor än våra tidigare modeller, men inte för att rå styrka är avgörande för resultatet. Ergobjörn 700-serien samlar istället det bästa av två världar. Flexibel och smidig nog för att lösa skiftande uppdrag på begränsad yta - stark nog för att dra betydande last. Motorn är också effektivare och erbjuder längre körtid. De underhållsfria gelbatterierna kräver inga speciella laddningsutrymmen, utan kan laddas vid skrivbordet.