Tydliga trender för effektiv materialtransport

Ett ökande behov av att leverera material med mer effektiva metoder, har skapat ett stort intresse för våra flexibla drag- och plocktruckar med vagnar.  Istället för att ha pallvis med material stående vid arbetsplatsen, kommer materialet snabbt vid begäran från produktion med truck och vagnar i ett så kallat mjölktåg.

På Helge Nyberg AB är vi väl bekanta med de begrepp som beskriver arbetet med förbättrade produktionsflöden. Lean production, kanban-system, pull-metod, push-metod och så vidare. Vi kan hjälpa till med att skapa ett ständigt och smidigt flöde av materialtransport till produktionslinor.

Taxi

Vår Ergobjörn taxilösning gör det möjligt att hantera pall i tåg. Det är en viktig fråga när fler företag önskar använda färre gaffeltruckar i  produktion. Vi lägger fokus på en enkel och ren hantering av internvagnar, tillsammans med en ergonomisk aspekt vad gäller maxvikter.

Taxi - film

Taxi Flex

Hur blir det smidigt att transportera flera vagnar i tåg i en trång produktion?
Med lättviktsvarianten av Ergobjörn taxilösning går det utmärkt att transportera enklare vagnar och trallor till flera stationer i produktion. Effektivitet är vårt fokus och internvagnarna hanteras enkelt utan lyftanordningar.

Taxi Flex - film

Kitvagnar

Kallas även sekvensvagnar. Det innebär att  vagnar levereras färdiga med material för en viss tillverkningsprocess. Flexibiliteten ökar och mindre mängd material tar plats vid montering och i produktion.

Med vår nya truckserie Ergobjörn 700 stärker vi oss ytterligare inom den industriella sektorn. Med olika smarta vagnlösningar kan trucken dra upp till 1500 kg.

Electrolux Laundry Systems

Vi växlar upp i Tyskland!

Den ökande efterfrågan för våra lösningar med truckar och vagnar i Tyskland är mycket glädjande. Vi förstärker vårt fokus på just Tyskland och utökar vår organisation.

Tillsammans ser vi fram emot att skapa ytterligare nya samarbeten och affärer. För att möta marknadens behov, stärker vi upp organisationen med två stycken Area Managers i Tyskland. Vi hälsar dem varmt välkomna till Helge Nyberg AB och ser fram emot ett spännande år. Läs mer om vår tyska säljkår nedan.

Ralf Träger

Area Manager Tyskland

Ralf har studerat logistik och marknadsföring i Berlin och London.
Även han har erfarenhet från vår bransch och med lösningsorienterade arbeten som inneburit system-försäljning och logistik.
Ralf utgår från Leipzig och kommer täcka området i nordöstra delarna av Tyskland. 

Kontaktuppgifter:
Tel. +49 171 18 24 136
ralf.traeger@helge-nyberg.com


Steffen Kammerer
Area Manger Tyskland, Schweiz, Österrike

Sedan två år tillbaka har vi Steffen på plats i Tyskland. 
   Steffen har gedigen kunskap kring hela vårt utbud av vagnar och truckar. Med sin långa erfarenhet av lösningsbaserad försäljning inom branschen är han rätt man på rätt plats.
Steffen utgår från Ehingen och täcker de södra delarna av Tyskland, samt Österrike och Schweiz.

Kontaktuppgifter:
Tel. +49 176 249 90 304
steffen.kammerer@helge-nyberg.com