Framtidens truck för sjukhus är här

Vår mångfunktionella truck möjliggör användning av en och samma truck för ett flertal olika transportbehov inom sjukhus. Hör gärna av dig till oss om du vill veta mer om vår multitruck eller hur du kan effektivisera materialhanteringen på din arbetsplats. Vi finns här för att hitta en lösning som är anpassad efter dina behov.


Under flera år har Helge Nyberg AB framgångsrikt differentierat marknad inom olika segment. Ett av områdena som vi specialiserat oss inom är Health Care & Hospital. Som ett led i vår fokusering och analysering av området, utökar vi nu vår produktfamilj av Ergobjörntruckar med en multitruck för sjukhus.

Det blev uppenbart för oss att det fanns ett behov av att effektivisera transportflödet när vi tillsammans med representanter från olika sjukhus analyserade de transporter som görs idag. Vår strävan var att utveckla en trucklösning som klarade många av de önskemål och behov som framkom under våra möten med sjukhusen.

Med både glädje och stolthet utökar vi nu vår produktfamilj med ännu en lösning som förenklar och effektiviserar vardagen för våra kunder inom vårt område Health Care & Hospital. Ergobjörn multitruck blev lösningen och precis som namnet avslöjar har den många funktioner. På ett mycket bra sätt kompletterar trucklösningen våra tidigare lösningar för transporter inom vårt segment för Health Care & Hospital.


Persontransporter

Multitrucken är en funktionell och flexibel truck som möjliggör transporter i trånga gångar och klarar att köra i snäva kurvor. Trucken är konstruerad för att klara persontransporter av patienter, då den är utrustad med en anpassad sits för ändamålet. Tack vare dess låga vikt och små yttermått kan den med fördel användas i hissar vid transporter. Med tanke på den kliniska miljön som sjukhus kräver är den även försedd med en tålig blankförzinkad yta som gör den lätt att rengöra.

 

Rullstolstransporter

Multitrucken är utvecklad för ergonomiska transporter av mer än bara personer. Den är designad för att effektivisera interna förflyttningar av både patienter och material. Truckens flexibilitet möjliggör även en effektiv transportering av rullstolar, kuvöser, apoteksvaror och annan medicinsk utrustning.

 

Sängtransporter

Multitrucken möjliggör transporter av sängliggande patienter, vilket givetvis kräver en bekväm och trygg transport som är helt fri från tunga lyft. Med vår ergonomiska lösning uppfyller personalen dessa krav. Trucken är konstruerad och anpassad för att klara även sängtransporter i hissar.