Plock på lägre nivå ger ökad effektivitet

Med krav på ökad produktivitet för verksamheten, vände sig Rexel Sverige AB i Årsta utanför Stockholm till Helge Nyberg AB. En av anledningarna till att Helge Nyberg AB valdes som leverantör var lyckat genomförande av logistikprojekt hos ett annat av koncernens bolag (Storel) i Göteborg.

Rexels erbjudande innefattar nya och hållbara elektriska lösningar och elartiklar för industri, bostadsmarknad och kommersiell sektor. Koncernen finns i 37 länder och har över 30 000 anställda. I Årsta jobbar 70 personer. Truckarna till Rexel är sålda via Helge Nyberg ABs globala samarbetspartner Toyota Material Handling.

Rexel Sverige AB

eCommerce & Order Picking

En av våra områdeskoncept är eCommerce & Order Picking. Vi har med vår långa historia och geografiska placering i ett område med mycket postorder och logistik- och lagerverksamhet, unik kunskap och erfarenhet kring orderplockande och tredjepartslogistik. Vi vet därför att styck- eller mängdorderplock ska gå snabbt och enkelt.

Därav har vi utvecklat truck- och vagnslösningar med anpassningsbara fack och avdelare för lådor och löst gods. Dessa möjliggör sortering mot order samtidigt med plock. För lättare materialhantering erbjuder vi ett unikt koncept som förenar eltruckens styrka och snabbhet med våra vagnars alla egenskaper.

eCommerce & Order Picking