Vi har hjälpt Lindex och Stayhard att hitta smarta lösningar för e-handelsplock

Helge Nyberg AB är lokaliserat i centrum för Sveriges postordertätaste bygd som står för mer än 60% av landets utgående paketleveranser. Dessa företag har idag även en väl utvecklad e-handel. Vi har följt med på deras resa redan från början och med det samarbetet har vi skaffat oss stora kunskaper kring smarta lösningar för bland annat orderplock. Läs våra kundcase från Lindex och Stayhard längre ner.


 

E-commerce and Order Picking

Vi förstår våra kunder

En av anledningarna till att vi blivit en stark och pålitlig kvalitetsleverantör i branschen beror till stor del på att vår grundare Helge Nyberg själv startade hela vår verksamhet utifrån sitt eget behov av smidigare orderplock, när han för mer än 50 år sedan skapade den första plockvagnen för att underlätta sitt jobb på Volvos reservdelslager i Ulricehamn.

Vår historia

Ta del av våra specialistkunskaper

När du har ett behov av att se över inleverans, enstycks- och mängdorderplock, kolliplock, batchplock, påfyllnad, sortering, returhantering – ja, då är du varmt välkommen att kontakta oss för mer information och ta del av våra specialistkunskaper. Vi hjälper dig gärna! Kontaktuppgifter till Anders, Bengt och Dan hittar du genom att klicka på länken nedan.

Kontakta oss

Lindex AB

Att skräddarsy till en modekedja kan låta som en kliché. Men för Lindex var specialanpassningar till företagets flöde en nyckelfaktor när de ville effektivisera sitt e-handelsplock.

Kundcase Lindex

Stayhard AB

E-handelsföretaget Stayhard är en klassisk framgångssaga som startade i en källare och utvecklades till ett etablerat företag. Vid flera tillfällen har man blivit utnämnt till Gasellföretag och Helge Nybergs lösningar har bidragit till fortsatt expansion.

Kundcase Stayhard