Träffa Helge Nyberg AB på Logistik 2014

Ända sedan starten har Helge Nyberg varit synonymt med en effektiv internlogistik. Därför är vi naturligtvis på plats när höstens viktigaste logistikmässa arrangeras i Stockholm.



 

Logistik 2014 går av stapeln 15-16 oktober på Kistamässan och du hittar Helge Nyberg AB i monter B:05. Ta chansen att träffa våra representanter Anders Toftmark, Bengt Kindberg och Dan Karlsson, som är redo att ge tips och idéer eller diskutera smarta vagn- och trucklösningar. 

Klicka på länken för att se din personliga inbjudan, mer information om mässan samt för att skriva ut din entrébiljett till Logistik 2014. Med denna biljett är din entré till mässan kostnadsfri!

Klicka här för din personliga inbjudan och biljett...


 

Seminarie med Helge Nyberg AB

Ett av mässans seminarier anordnas av Helge Nyberg AB och Stayhard. På plats finns då Helge Nybergs försäljningschef Anders Toftmark och Stayhards lagerchef Johan Gustafsson som berättar om ett resultatrikt samarbete. 

Seminariet hålls på Logistikscenen 16 oktober, kl 14.00. Missa inte detta tillfälle att höra hur en lösning för mängdorderplock anpassades för att klara beställningstrycket efter märkeskläder. 

Kundcase Stayhard

Läs mer om samarbetet mellan Stayhard och Helge Nyberg AB i kundcaset.

Kundcase Stayhard