Helge Nyberg AB bjuder in Er till LogiMAT 2015

Den årliga LogiMAT-mässan i Stuttgart närmar sig. Den 10-12 februari ser vi fram emot att träffa Er i hall 8, monter 8B61! 
Med våra mer än 50 år i branschen känner vi oss förväntansfulla inför årets tema "Intelligent Networking - Mastering Complexity" vilket innebär fokus på innovativa lösningar, internt materialflöde, samt system för bland annat lagerhantering och distribution.

Vi har flexibla lösningar optimerade för modern materialhantering i form av unika truck och vagnlösningar. I montern kommer vi till exempel visa olika typer av manuella e-handelsvagnar och e-handelstruckar i kombination med vagnar som förenklat och effektiviserat mängdorderplock för många av våra kunder. Vi har också med oss taxivagnslösningar, där olika typer av vagnar transporteras i tåg efter dragtruckar och bidrar till effektiv materialförsörjning i produktion.

Alla lösningar som kommer från oss är utvecklade för att effektivisera flödena inom våra definierade segment. Vi ser fram emot Ert besök i vår monter där vi finns på plats för att diskutera och visa hur Ni kan bli effektivare i Er vardag med hjälp av våra vagn och trucklösningar. Tveka heller inte för att komma om så enbart för att vila benen en stund och få en kopp kaffe, vår monter står alltid öppen för våra kunder. Varmt välkomna!


 

Vi finns på plats under hela mässan och ser fram emot att träffa Er!
Från vänster till höger i bild; 
Ralf Träger, Area Manager Tyskland
Steffen Kammerer, Area Manager Tyskland, Schweiz och Österrike
Bengt Kindberg, Area Manager Skandinavien, Nederländerna, Belgien, Luxemburg
Markus Gäbelein, Area Manager Tyskland
Anders Toftmark, Sales Director
Peter Sprigg, VD

Här finner du kontaktuppgifter.