2015 är det bästa året hittills i Helge Nyberg ABs historia

Förra året visade sig bli en succé för Helge Nyberg AB, med en kraftig tillväxt på 20%.

– Vi är otroligt stolta och glada över vårt starka resultat och gensvaret från våra kunder. Redan under planerna inför 2015 trodde vi på ett starkt år. Men att tillväxten skulle bli så här bra överträffar våra förväntningar, säger VD Peter Sprigg.

Helge Nyberg utvecklar och tillverkar truckar och vagnar i Ulricehamn, under varumärket Ergobjörn. Vår vision handlar om hur vi gör vardagen logistiskt enklare och effektivare för våra kunder och genom många års erfarenhet har vi tagit en position som specialister på intern materialhantering.
Våra produkter och lösningar finns globalt i över 60 länder. Exporten har ökat under året och ligger nu på 55% av företagets försäljning.

Företaget har befunnit sig i en stark tillväxt de senaste åren, med en kraftig ökning på 20% under 2015. Helge Nybergs strategi bygger på en fortsatt tillväxt även framöver, enligt VD Peter Sprigg.

– Vi står inför ett antal spännande produktlanseringar under 2016 och vi har en fortsatt positiv syn på framtiden, säger Peter Sprigg. Under året räknar vi med att anställa ytterligare tre till fem personer på huvudkontoret. Både på tjänstemannasidan och i produktionen.