Miljö och kvalitet

Jodå, vi har alla nödvändiga certifikat för vår kvalitet, miljö och arbetsmiljö - ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001 och AFS 2001:1. Vi var till och med bland de första industrierna i världen med att certifiera vår arbetsmiljö.

ISO 14001 eller aborrar i sjön

Vi har en kundnöjdhet på 4,23 på en 5-gradig skala. Undersökningen utförs årligen av det oberoende företaget Tradewell.
Under våren 2015 blev trucken BT Movit N-serie utsedd till "Consumer favorite" på Universal Design 2015 i München.
BT Movit N-series blev nominerad till German Design Award 2015.

Men en bättre garanti för vår ständiga strävan efter en så bra miljö som möjligt, är att vi lever och bor i samma område som vi har vår produktion.
    Bara ett par hundra meter sydväst om fabriken ligger skidcentrat där vi åker utför med våra familjer om vintrarna. Knappt 500 meter i samma riktningen ligger den lilla staden och sjön där vi bor och badar. Det är i den här miljön Helge Nybergs Ergobjörnvagnar och truckar utvecklas och tillverkas. Den miljön riskerar vi inte för någonting. Kom gärna och besök oss. Har du tur kan det bli nyfångad stekt aborre till middag.
Företaget Bisnode Kredit (f d Soliditet), mäter kontinuerligt svenska företags ekonomiska stabilitet och betalningsförmåga.
   Helge Nyberg AB är ett av fåtal företag som under många år blivit värderat enligt högsta möjliga kreditrating.Vi är stolta över de utmärkelser och certifieringar vi uppnått och fortsätter ständigt med interna förbättringar på olika områden som gäller miljö, kvalitet, ekonomi och kundnöjdhet.